En av de bästa platserna att slappna av på i hemmet är utan tvekan badkaret. När du kommer hem efter en lång dag på jobbet så finns inget bättre än att ta ett skönt bad. Men efter några år kan badkaret börjar kännas slitet och då är det dags att lyxa till det och skaffa ett nytt.

Vilket slags badkar ska jag köpa?

Först och främst tänk på formen. Vill du ha ett hörnbadkar, eller passar det bättre med ett rektangulärt badkar i ditt badrum? Ett designbadkar är snyggt med en lite historisk känsla. Eller kanske du vill ha ett duschbadkar om ditt badrum inte är stort nog för en separat dusch.

Sedan bör du tänka på det här med bubblet. Bubbelbadkar finns idag att få i både traditionella former och större hörnbadkar. Om du har väldigt mycket plats så kanske till exempel ett spabadkar vore något. Spabadkar finns i modeller där du har flera sitsar, vilket är perfekt för de gånger ni vill vara flera i badet. Det finns också modeller med en separat sits och formade som ett mer traditionellt badkar.

Du kan säkert hitta något online som passar både gällande storlek och budget. Det finns många intressanta val därute så det är bara att bläddra och börja drömma.