För dig med ett stort sportintresse så finns det lite annorlunda betting online på sport som kanske kan intressera dig. Daily Fantasy Sports (DFS) är något som ständigt växer och tills idag så är det en stor del av bettingvärlden. Fantasy Sports är som det låter ett fantasispel där man som spelare väljer ut lag som ska spela men också sätter ihop lagen. man köper och säljer spelare med fiktiva pengar.

Det kan sägas att det ser klart annorlunda ut än mot för vanlig betting och det finns alltid något att lära. Som uttrycket Sleeper Picks kan du läsa om här. Andra uttryck som du kommer att få uppleva är Head-To-Head där det menas att du möter enstaka motspelare. Ditt lag mot den andres lag, Den som presterar absolut bäst under omgången kommer att stå på prispallen och vinna. Det finns likheter med Poker heads-up i detta spel.

Double Ups är ett att sätt att spela, det kan även gå under 50/50 och det innebär att i ett spel så finns det en pott från det alla har satsat. Den övre hälften efter slutspelet delar på den pot som spelet kommit upp till. Ju fler som är med och spelar desto mer vinst kan det bli. GPP är ett typ av garanterat spel. Man köper in sig i en turnering och spelet redovisar en vinstpott. Man är garanterat den prispott som redovisats.

Vi hoppas du fått lite mer kött på benen då det kommer till Fantasy Sports Betting. Lycka till!