Begreppet smarta hem ligger i tiden. Du förväntas redan nu kunna visa upp den senaste teknologin för allt från att tända utomhusbelysningen till att värma upp fritidshuset och kontrollera funktionen på AC-anläggningen. Larmsystem som styrs via en app i telefonen är något som kommit på senare år. Den nya teknologin innebär att du kan ha full kontroll på allt i hemmet eller i sommarstugan, även när du själv inte är där.

Utrustning och tillbehör

Den senaste tiden har utvecklingen gått fort och den moderna utrustningen är mer kompakt och mindre energikrävande. Dessutom får du större kontroll på ditt hem med ny och modern utrustning, eftersom antalet funktioner ständigt blir flera. Hos iphonebutiken.se kan du hitta och beställa alla de tillbehör som du behöver för att kunna använda din iPhone eller iPad för att göra ditt hem till ett smartare hem.

Telefonen som fjärrkontroll

Tänk dig att kunna öppna garaget eller odla egen chili med hjälp av din iPhone. Det är nu möjligt tack vare de nya smartare lösningar som finns att bara koppla in och använda i ditt befintliga hem. Med hjälp av kamerabevakning kan du se om gräsmattan eller rabatten hemma behöver tillsyn och med en fjärrstyrd kran till vattenslangen kan du vattna, även om du sitter i sommarstugan flera mil bort.