smartphoneVårt mobilanvändande är idag större än vad det tidigare har varit, den finns med oss oavsett var vi åker. Mycket för att funktionerna har förbättrats och att vi har skapat oss ett behov av att använda mobilen i det mesta vi gör.I och med ett ökat användande av mobiler så har det tillkommit aktörer på marknaden som säljer produkter för just mobiler, dessa finns ofta online och du kan hitta mobilbatterier, laddare och andra mobiltelefons tillbehör som kan vara bra att ha till hands.

Privat

Privat så kanske vi främst använder oss av telefonen mest för nöjes skull, vi kanske jagar Pokemons eller spelar andra roliga spel på vår mobila enhet. Det finns många trevliga spel som man kan spela i mobilen, men det går också att ha den som receptbok, skulle den dessutom vara vattentålig så är det ju bara att skölja av den efter storbaket. Sitter vi på ett tåg någonstans så fungerar det utmärkt att titta på sin favoritserie via Viaplay eller annan streamingtjänst, tack vara ett stabilare 4G mobilnät så kan man numera surfa i princip överallt, något som är mycket praktiskt. Mobiltelefonen har numera också kommit att ta över andra portabla musikspelarenheters uppgift, då du via tjänster som Spotify och liknande kommer åt nästan all musik som skapats. Det är med andra ord enklare än aldrig förr att sitta och vänta på bussen eller varför inte ett försenat flyg, eftersom du alltid har din lilla nöjescentral tillgänglig så länge du bara har tillgång till ström och en laddare, eller någon annan kompatibel batterikälla.

Jobbet

Jobbmässigt så kollar vi vår post och planerar i kalendern, det rings kundsamtal och vi håller oss ajour genom dagliga nyheter via användning av nyhetsappar och liknande. Appar som kan vara jobbrelaterade används mer och mer i den uträckning man kan. Mycket av det man tidigare bara kunde göra på en stationär dator har du nu möjlighet att göra med din mobil vilket gör livet lite enklare, speciellt om man är mycket ute på resande fot. Ja, man kan faktiskt till och med använda den som sin arbetsdator på resande fot om man ser till att skaffa sig ett portabelt tangentbord. Och är det endast frågan om att man oftast svarar på kortare interna mejl så behövs inte ens det!