mobil_249060994

Det var många år sedan som mobilen hade en enkel uppgift, att kunna ge förmågan att ringa vars du än befann dig. Kort därpå började man skicka SMS och mobilkameran kom en kort tid därefter. När man gjorde så att en mobil kunde koppla upp sig mot Internet så blev detta ett av de stora stegen mot smartphones och Iphones.

Idag är Apple produkterna en dominerande märkerna på marknaden. Deras produkter är de dyraste men med priset kommer även en kvalité som är svårslagen. Deras styrka ligger inte i att de har den bästa hårdvaran utan hur sömlös och flytande allting ska upplevas för konsumenten. De nyttjar sin hårdvara till max och låter dig uppleva ett lagg-fritt och nästan proffesionellt verktyg. Att öppna och stänga appar flyter bara på i jämförelse till vad de flesta Android enheter.

När det kommer till Android enheterna så är Samsung Galaxy en av de stora för mobiltelefoner och surfplattor. Till skillnad från Apples produkter så blir dessa dyra mer på grund av den tuffa hårdvaran och de nyttjar bättre hårdvara för att ge konsumenten en liknande känsla till Apples produkter. Samsung är, till skillnad på Apple, ett företag som lägger ner mycket vikt på att marknadsföra sig och synas i media. Det är inte ovanligt att man ser deras brand på tröjorna hos vissa E-sport lag. Apple mycket på att deras produkter i sig själv är också reklamvara, det är oftast mer om deras Macbooks som får reklam.