Vi har skrivit tidigare om vilka mobiler som var efterlängtade och nya. Det är nog dags att göra en liten uppdatering på den fronten och prata lite de nya modellerna just nu.

Det är fortfarande de vanliga, stora märkena som reagerar på marknaden: Apple, Samsung, Sony och LG men nu kan också se de kinesiska märkena som Huawei och Xiaomi ta pallplatser. För varje modell ser vi alltid några saker som förbättras gång på gång: kameran och ljudet. Här kan man alltid finslipa och skapa mer kraft, klarar ljud, bättre blixt och så vidare.

Iphone 8 har ökat på prestandan så den är snabbare och starkare än sina föregångare. Du får äntligen samma glasfront till baksidan som framsidan, något som varit en negativ del av Iphones under flera generationer. Och nu har de också hängt på tåget med trådlös laddning.

Huawei är en liten billigare telefon men har visat sina muskler flera gånger. Deras modell Mate 10 Pro har snygga slipningar och är vacker att titta på. Den har ett fylligt ljud och den smarta funktionen att du får monoljud när du håller den mot örat och stereo går automatiskt igång när du lägger ned telefonen. Deras nya processor ger en 20 % prestandaförbättring från föregångare.

LG G6 har en vidvinkelkamera som ger fantastiska bilder. Den har också ett udda format som gör den dubbelt så hög som den är bred. Det är en telefon för kameranörden!